Υπηρεσίες / Service

SERVICE & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Στην Ι. Διακουμάκος έχουμε στόχο να καλύψουμε μεγάλο φάσμα των επαγγελματικών σας αναγκών. Και αυτό φιλοδοξούμε να το πετύχουμε με τις extra υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Service και Επισκευές

Το SERVICE της εταιρείας μας συντηρεί και επισκευάζει όλες τις μηχανές espresso καφέ που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά διαφόρων οίκων όπως: Astoria, Bezzera, Brasilia, Cimbali, Conti, Elektra, Faema, Futurmat – Ariete, Gaggia, Nuova Simonelli, Pavoni, Rancilio, San Marco, Spaziale, Wega κ.α.
Επίσης μηχανές παγοκύβων: Brema, Frimont, Simag, Scotsman, ITV, IMF, MasterFrost κ.α., καθώς και επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων/ποτηριών και οτιδήποτε έχει σχέση με το χώρο της εστίασης.
Χρησιμοποιούμε, κατάλληλα πιστοποιημένα ανά οίκο, γνήσια ανταλλακτικά Ιταλίας με προσιτές τιμές. Οι εργασίες συντήρησης και επισκευής γίνονται επισταμένα από έμπειρους τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί στην Ιταλία. Όλες οι επισκευαζόμενες μηχανές δοκιμάζονται διεξοδικά πριν τη παράδοση τους στους πελάτες για τη διασφάλιση της ορθής και απρόσκοπτης λειτουργίας τους και συνοδεύονται από εγγύηση service καλής λειτουργίας.

After sales service

Το τμήμα service της εταιρίας μας λειτουργεί επί 3 δεκαετίες. Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία αλλά και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε από την εταιρία μας αποτελούν επένδυση για την επιχείρησή σας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο, είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να βοηθήσει στην λύση τυχόν προβλημάτων που ίσως σας παρουσιαστούν, και να απαντήσει στις απορίες σας.

Μελέτη και σχεδιασμός επαγγελματικών χώρων

Το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας μας αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την μελέτη και τον σχεδιασμό του επαγγελματικού σας χώρου μαζικής εστίασης. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, δημιουργώντας κατόψεις ή τρισδιάστατους σχεδιασμούς και προσφέροντας διάφορες εναλλακτικές λύσεις, με σκοπό την πιο λειτουργική χρήση του χώρου σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τους κανονισμούς της υγειονομικής υπηρεσίας.

Business Exchange - Ανταλλαγή επιχειρήσεων

Οι πελάτες μας που θέλουν να πουλήσουν, να ανταλλάξουν ή να επεκτείνουν την επιχειρησιακή τους δραστηριότητα στο κλάδο της εστίασης μπορούν να μας το γνωστοποιήσουν.

Λόγω της μακρόχρονης φήμης μας, σε Πανελλαδικό επίπεδο γινόμαστε αποδέκτες αντίστοιχων αιτημάτων, από νέους και υφιστάμενους πελάτες που μπορούμε να τους φέρουμε σε απευθείας επαφή.