Η εταιρεία μας

Η εταιρία ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού από 35ετίας και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (Σ.Ε.Ε.Μ.Ε.).

Βασικός στόχος της εταιρείας ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ είναι η διαρκής εξυπηρέτηση των πελατών της και η διατήρηση καλών σχέσεων μαζί τους και μετά την πώληση για το λόγο αυτό προσφέρει service και ανταλλακτικά για όλα τα μηχανήματα της.

Διαθέτει και υποστηρίζει στην αγορά, ευρεία ποικιλία μηχανημάτων μαζικής εστίασης, για κάθε εφαρμογή του πελατολογίου της, όπως εστιατόρια, self-service, bar, ξενοδοχεία, καφετέριες, αναψυκτήρια, νοσοκομεία, πλοία, take-away, κλπ. με μηχανές ESPRESSO, μύλους αλέσεως καφέ, χόβολη, πλυντήρια πιάτων-ποτηριών-σκευών, μηχανές παγοκύβων, φούρνους, στόφες, ψυγεία, καταψύκτες, ανοξείδωτες κατασκευές, μίξερ, τοστιέρες, βραστήρες, φραπιέρες, μπλέντερ, κουζίνες, φριτέζες, κρεπιέρες, συστήματα υδρονέφωσης, ανεμιστήρες, θερμαντήρες εξωτερικών χώρων υγραερίου-ρεύματος και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Το 1994 ο Ιωάννης Διακουμάκος πρωτοπορεί, δημιουργώντας τη πρώτη ηλεκτρική παραδοσιακή χόβολη για ελληνικό καφέ για την οποία κατέχει πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας. Από τότε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, διαθέτει 12 διαφορετικά μοντέλα χόβολης.